Teatteri Kultsa myy Eventio Oy:n verkkokaupan kautta sisäänpääsylippuja Teatteri Kultsan ja yhteistyökumppaneiden tapahtumiin. Tapahtuma voi olla eri lokaatioissa, tarkasta aina esityspaikka lipusta! 

Peruutusehdot:

Tarkista lippusi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin. 

Sairastapauksessa tai muun vastaavan esteen sattuessa, ostetun lipun voi vaihtaa toiseen samanhintaiseen esitykseen, jos esityksessä on tilaa. Vaihdosta tulee ilmoittaa viimeistään klo 11:00 vaihdettavan päivän aamuna sähköpostitse osoitteeseen liput@teatterikultsa.fi. Lipunhaltija on vastuussa viestin perille menosta. Mikäli viesti ei tavoita tapahtumajärjestäjää ajoissa, katsotaan lippu käytetyksi, eikä sitä voida enää vaihtaa.

Tuotteiden ja lippujen hinnat voivat olla erit riippuen ostopaikasta. Tarkasta aina hinnat Teatteri Kultsan internet-sivuilta.

Eventio Group Oy toimii lippujen välittäjänä. Teatteri Kultsa tai kumppani vastaa tilaisuudesta, mm. ohjelma- ja katsomonmuutoksista, sekä mahdollisesta peruuntumisesta.

Mikäli tapahtumaan on tarjolla lapsi-, eläkeläis-, opiskelija- tai muita vastaavia alennuslippuja, on lipunhaltijan varauduttava todistamaan alennuskelpoisuutensa tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä.

Lipunostaja on velvollinen tarkistamaan, että tilaisuus ei ole peruuntunut. Peruuntuneen tilaisuuden lipun voi ensisijaisesti vaihtaa toiseen tapahtumapäivään, jos tilaa on tai asiakkaalle palautetaan lipun hinta, mutta lippupalautuksissa ei palauteta toimituskuluja ja mahdollisia postituskuluja. Lippujen jälleenmyynti, luovuttaminen oheistuotteena tai toisen tuotteen tai palvelun myynnin yhteydessä vastikkeellisesti tai vastikkeetta on kielletty ilman tilaisuuden järjestäjän nimenomaista kirjallista suostumusta.

Teatteri Kultsa tiedottavat mahdollisista tapahtuman peruuntumisista sekä ohjelma- tai aikataulumuutoksista sähköpostitse niille asiakkaille, jotka ovat antaneet sähköpostitietonsa lipunoston yhteydessä. Peruuntumiset voi myös tarkastaa Teatteri Kultsan internetsivuilta ja Facebook-tapahtumasta.

Lähetämme lipun ostajille kohdennettua suoramarkkinointia sähköpostilla ja tekstiviestitse. Markkinoinnista voi kieltäytyä koska tahansa. Jokaisessa lähettämässämme viestissä on ohjeet markkinoinnin vaivattomaan perumiseen.

Riitojen ratkaisu ja sovellettava laki

Näihin toimitusehtoihin ja niiden tulkintaan sovelletaan Suomen lakia sen lainvalintaa koskevia säännöksiä lukuun ottamatta.

Käyttöehdoista ja sopimussuhteesta mahdollisesti aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Mikäli neuvotteluissa ei päästä yksimielisyyteen, ratkaistaan riitaisuudet ensimmäisenä asteena Helsingin käräjäoikeudessa. Mikäli käyttäjä on luonnollinen henkilö, on käyttäjällä kuluttajansuojalain (38/1978) 12 luvun 1 d §:n ja oikeudenkäymiskaaren (4/1734) 10 luvun 5 §:n mukaan oikeus nostaa kanne sen paikkakunnan yleisessä alioikeudessa, jonka tuomiopiirissä käyttäjällä on Suomessa kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka. Mikäli käyttäjä on luonnollinen henkilö, on käyttäjällä myös oikeus saattaa erimielisyys kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Voimassaolo

Nämä toimitusehdot tulevat voimaan 12.10.2021 ja ovat voimassa toistaiseksi. Asiakas hyväksyy toimitusehdot ostaessaan lippuja palvelusta.